Horecafocus organisert in samenwerking met LVZ Westkust een praktische opleiding arbeidsrecht op maat van de horeca-ondernemer. 4 modules, gespreid over 4 voormiddagen in maart en april aan 't zeitje.
Arbeidsovereenkomsten, arbeidsreglement, de wijzigingen aan flexi-jobs en overuren, de GDPR waarmee u tegen mei in orde moet zijn, loonkost en loonoptimalisaties, de nieuwe arbeidsduurregels in de horeca, ontslag, ziekte en andere afwezigheden, ecocheques, maaltijdcheques, ....
We nemen u mee door de hele abeidswetgeving van A tot Z en leggen het u allemaal haarfijn uit. In begrijpbare taal en met ruimte voor uw vragen en voorbeelden in vier praktische sessies van ca. 2,5 uur.
In het eerste deel bespreken we alle nieuwigheden voor 2018:
• Welke gepensioneerden mag u als flexi-jobber inschrijven?
• Hoeveel mogen zij bijverdienen?
• Waar moet u nog op letten bij uw netto-overuren?
• Wist u dat de minimale arbeidsduurgrenzen in de horeca zijn aangepast?
• Bent u al klaar voor de GDPR?
• Is uw arbeidsreglement al aangepast aan de WWWW?
• Is de nieuwe winstpremie spek voor uw bek?
• Werknemers met een telefoonabonnement? Op 1 januari veranderden de spelregels.
• …
Een must voor elke werkgever. Een opfrissing voor wie in het verleden reeds een opleiding volgde.
PRIJS?
U kan zich inschrijven voor één of enkele modules (bijv. enkel deel 1 over de nieuwigheden in 2018) of meteen voor de volledige reeks.
Per module betaalt u €150, voor de reeks van vier €500.
WAAR?
J-Club, Blauwe Distelweg 2, 8660 De Panne
DATUMS
donderdag 15/03 (deel 1)
donderdag 22/03 (deel 2)
donderdag 19/04 (deel 3)
donderdag 26/04 (deel 4)
Telkens van 9u00 tot 12u00
Delen 2,3 en 4 kan u ook nog steeds volgen in Antwerpen of Leuven.
Bekijk het volledige programma
Inschrijven via
.