Daarom wil Horeca Vlaanderen de horeca-uitbaters extra ondersteunen, onder andere door de opleiding 'Overleggen/omgaan met personeel ter begeleiding van de invoering van de geregistreerde kassa ' aan te bieden.
Tijdens deze opleiding gaan we samen een concreet, kant-en-klaar, communicatieplan uitwerken dat de horeca-uitbater onmiddellijk kan gebruiken als hij/zij op zijn/haar werkplek terugkeert. Ook zullen volgende vragen tijdens de opleiding beantwoord worden:
• Hoe ziet mijn rol als leidinggevende eruit?
• Hoe communiceer ik de invoering op een authentieke manier?
• Op welke manier geef ik info over de dingen die veranderen?
• Hoe betrek ik mijn medewerkers?
• Wat kan ik doen om mijn mensen mee te krijgen?
• Hoe ga ik om met weerstand van mijn medewerkers?
• Hoe kan ik oplossingen zoeken met mijn team?
• Hoe kan ik mijn mensen ondersteunen?
• Wat verwacht ik van mijn team in de praktijk?
Bron :
www.horecablackbox.be
Bron :
www.fedhorecavlaanderen.be