Dolce, de club voor mensen met een passie voor eten, drinken en reizen, bekend van het gelijknamige magazine, organiseert op 11 december voor de tweede keer een uniek netwerkevent voor horecaprofessionals en foodies.
Thema dit jaar is Nordic Inspiration. In een charmante Noorse kerstsfeer kan u culinair genieten van pure, verse en seizoensgebonden gastronomie. Wie zijn beste sportieve beentje wil voorzetten, kan na een curlinginitiatie een gooi doen naar de Dolce Curling Trophy.
Topchef Wout Bru en sommelier Eric Boschman voorzien u van eten en drank met hun eigen invulling van een aantal ‘klassiekers’.
Wanneer?
Dinsdag 11 december 2018 van 9u30 tot 19u00
Waar?
Hotel Sanglier Des Ardennes, Rue Comte d'Ursel, 14 - 6940 Durbuy
Deelnameprijs
95 €: horecaprofessionals, Dolce-clubleden, Chaîne des Rôtisseurs-leden.
125 €: niet-horecadeelnemer.
*De prijs omvat het curlingspel en alle aangeboden dranken en hapjes tot 19.00u.
Inschrijven?
Reserveer tijdig via http://bit.ly/dolcecurling2018