Meer dan een derde van uw omzet gaat naar uw personeel en toch hebben veel werkgevers nog nooit echt de tijd genomen om zich de arbeidswetgeving eigen te maken. Meestal omdat ze te ingewikkeld werd uitgelegd of omdat de meeste opleidingen erg duur zijn. Horecafocus doet het anders. Kom op 26 september naar onze opleiding “Slim verlonen” in Gent.
Sinds de invoering van de witte kassa is de horeca-ondernemer op zoek naar manieren om zijn zaak rendabel te houden. Onze opleiding "slim verlonen" kan u hierbij helpen. Niet de zoveelste droge opsomming, maar in drie uur leert u alles wat u altijd al wilde weten maar nooit durfde te vragen over lonen en loonoptimalisatie. Met tal van voorbeelden en praktische tips, op maat van de horeca-ondernemer.
-
Wat is loon?
-
Hoe houdt u uw lonen betaalbaar in horeca 2.0?
-
Welke alternatieve vormen van verloning bestaan er en welke zijn nuttig?
-
Wat is een realistisch loon?
-
Een intern loonbeleid, hoe begint u eraan?
In een drie uur durende opleiding geeft Horecafocus u een antwoord op al deze en nog veel meer vragen.
Schrijf u daarom meteen in voor de sessie "Slim verlonen" op
donderdag 26 september van 9u00 tot 12u00 in Gent. (Hélène Dutrieulaan 10/301, Sint-Denijs-Westrem)
Prijs
200 euro per deelnemer excl. BTW.
Inschrijven via