Wat is loon ?
Hoe houdt u uw lonen betaalbaar in horeca 2.0 ?
Welke alternatieve vormen van verloning bestaan er en welke zijn nuttig ?
Een intern loonbeleid, hoe begint u eraan ?
Hoe maakt u het best gebruik van de specifieke horecamaatregelen ?
Welke lastenverminderingen moet u zeker kennen ?
In een drie uur durende opleiding geeft Horecafocus u een antwoord op al deze en nog veel meer vragen.
Waar ? De opleidingen vinden plaats op verschillende locaties in Vlaanderen en Brussel.
Prijs ?
275 euro per deelnemer excl. BTW
(Annuleert u uw inschrijving tot één week voor de opleiding, dan wordt u enkel een administratiekost van 50 euro aangerekend. Na die datum bent u het volledige inschrijvingsgeld verschuldigd.)
Schrijf u snel in door een mailtje te sturen naar
met vermelding van uw contactgegevens (mail+telefoon), ondernemingsnummer en datum (voor Antwerpen ook aanvangsuur) van de gewenste sessie.
Maandag 20 februari 2017 09u30-12u30 en 14u00-17u00, Antwerpen
(De Serre, Lange Gasthuisstraat 29-31)
Dinsdag 21 februari 2017 09u00-12u00, Melle
(Idee Kids, Zwaantjesstraat 33)
Woensdag 22 februari 2017 09u00-12u00, Mechelen
(Ondernemershuis, Kanunnik De Deckerstraat 20)
Donderdag 23 februari 2017 10u00-13u00, Leuven
(Pure ü, Philipssite 5)
Maandag 6 maart 2017 09u00-12u00, Brussel (franstalig)
(Hôtel Citadines, 51 Quai au Bois à Brûler)
Dinsdag 7 maart 2017 10u00-13u00, Genk
(Stiemerheide, Wiemesmeerstraat 105)
Woensdag 8 maart 2017 09u00-12u00, Sint-Niklaas
(Den Antus, Grote Markt 30)
Maandag 27 maart 2017 10u00-13u00, Vilvoorde
(Living Tomorrow, Indringingsweg 1, Vilvoorde)