DEEL 1
NIEUWIGHEDEN 2018 & 2019
ARBEIDSDUUR & FLEXIBILITEIT
-
De dubbele uitbreiding Flexi-jobs + herhaling flexi-jobs (ook interessant voor de kleinhandelaar!)
-
Wat is het verschil (in kost en gebruik) tussen flexi-jobs - vast - extra – student - interim
-
De arbeidsduurgrenzen in de horeca
-
De netto-overuren sinds 2018
-
Flexibiliteit in de horeca
GDPR
DEEL 2
AFWEZIGHEDEN
-
Ziekte
-
Arbeidsongeval +arbeidsongevallenverzekering
-
Arbeidsreglement
-
Externe dienst voor preventie + medische onderzoeken
-
Vakantie en feestdagen
-
Andere afwezigheden (klein verlet, familiaal verlof, educatief verlof,…)
SOCIALE INSPECTIE
-
Bevoegdheden
-
Uw rechten en plichten
-
Do’s & dont’s
DEEL 3
LOON & LOONOPTIMALISATIES
-
Loon en loonkost
-
Nacht- en weekendtoeslag
-
Alternatieve looncomponenten
DEEL 4
CONTRACTEN
-
Bepaalde en onbepaalde duur
-
Studenten + dimona studenten
-
Buitenlandse werknemers
-
Bijlagen, addenda en policies
UIT DIENST
-
Waar moet u op letten bij een ontslag?
-
Wat met langdurig zieken?
-
Wanneer spreken we over dringende reden?
KORTINGEN EN VERMINDERINGEN
-
Welke werknemers geven aanleiding tot een RSZ- of BV-vermindering?
-
In 2017 werd het gros van de bestaande kortingen grondig hervormd. Vlaanderen, Brussel en Wallonië hanteren voortaan eigen regels. Wij bespreken de situatie voor de Vlaamse werkgever.
INSCHRIJVEN via